Montaža klima uređaja

Montažu klima uređaja treba prepustiti majstorima sa iskustvom tj. ovlaščenom servisu i na taj način ćete dobiti pouzdan rad vase klime, pokrivenost garancijom, profesionalnu uslugu i izbeći komplikacije usled nestručne montaže. U dosta slučajeva loš rad klima uređaja nije zbog kvaliteta same klime nego zbog nestručne montaže (klima nije izvakumirana, uklještene cevi, loši spojevi na varovima ili na holenderima, loš odvod kondenzata iz klime).

Ovlašćeni servis je registrovana zanatska radnja koja se profesionalno bavi ugradnjom klima uređaja koju su ovlastili uvoznici klima uređaja da stoji iza njihove garancije, koji dobro poznaje i sam princip rada klima uređaja i karakteristike svih modela na tržištu, koja ima dostupnost rezervnim delovima i zna da popravi bilo koji kvar na klima uređaju. Montaža treba da se izvrši profesionalnim alatom i kvalitetnim materijalom.

Eko Klima Servis stoji iza svojih montirani klima pet godina koliko traje garancija koja se produžava redovnim godišnjim održavanjem.

EKO KLIMA JE OVLAŠĆENJI SERVIS ZA MONTAŽU SLEDEĆIH MARKI KLIMA UREDJAJA: LG, GALANZ, MIDEA, AUX, VENTING, GREE, VOX, DAIKIN, MICUBISHI, PANASONIK.